i-Solve Nieuws

De Beijer groep aangesloten op Hosted Office
04 05 2013

De Beijer Groep BV is een toonaangevende groep Nederlandse en Duitse bedrijven op het gebied van productie, handel en logistiek van grondstoffen. De groep bestaat uit verschillende zelfstandige bedrijven. Zo zijn er laad-, los en overslagfaciliteiten en opslagterreinen in Nederland en Duitsland. Ook heeft de Beijer Groep BV eigen steengroeves, binnenvaartschepen en vrachtwagens tot hun beschikking. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie en handelt onder zijn eigen naam. Door intensief samen te werken, optimaliseren en beheersen ze de hele logistieke keten van productie, handel en transport.

 

Vanuit haar Nederlandse datcenters verzorgt i-Solve voor de Beijer Groep maatwerk hosted IT diensten. De Duitse vestigingen zijn inmiddels gekoppeld. Hiervoor ijn vanuit die locaties beveiligde VPN verbindingen opgezet. Er wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Exchange en Microsoft Office Suite servers. Daarnaast wordt de financiële applicatie Addison gehost op onze resources.

Op de Duitse vestigingen zijn hierdoor geen servers meer nodig.


i-Solve draagt zorg voor de juiste licenties, de overeengekomen beschikbaarheid, de beveiliging en de back-up's van alle centraal opgeslagen data en bestanden.


Het vervolg traject bestaat uit het  inrichten en beschikbaar stellen van resources op ons virtuele Windows 2012 platform voor de ERP applicatie SAP BO. Daarmee zullen alle vestigingen van de gehele de Beijer groep toegang krijgen tot actuele bedrijfsinformatie.

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...