i-Solve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Op 17 april jl. zijn in Rotterdam de Nationale Evenementen Prijzen 2018 uitgereikt. In de categorie Beste Publieksevenement scoort de Vierdaagse Nijmegen, gemeten naar de effecten van de edities in 2016 en 2017, de eerste plaats, samen met Pride Amsterdam. Volgens de jury is de Vierdaagse een belangrijke traditie die zowel nationaal als internationaal toonaangevend is in zijn soort. De positieve impact van het wandelevenement wordt voor deelnemers, toeschouwers, supporters, omwonenden en andere betrokkenen als uniek omschreven. Het evenement heeft volgens de jury een enorm maatschappelijk effect.

Kortom de Vierdaagse verdient het om de kwalificatie als Beste Publieksevenement te krijgen! Als trotse ICT-partner feliciteren wij hen dan ook van harte met deze mooie onderscheiding!

 

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...