i-Solve Nieuws

Eenzet Automotive stapt over naar de Cloud.
25 04 2012

We willen geen server, geen server licenties, geen server beheer maar een wel een stabiele IT omgeving ” aldus Brigitte Nihot directeur/eigenaar van Eenzet Automtive BV.

i-Solve ontwierp voor Eenzet Automotive een op maat gesneden Cloud oplossing. Vanuit de Cloud maakt Eenzet Automotive gebruik van E-mail voor hun eigen domeinen, de programma’s van de Microsoft Office Suite en van diverse modules van Exact Globe bedrijfssoftware.

 “Onze kracht is het leveren en produceren van professionele, minder milieubelastende en biologisch afbreekbare auto-onderhoudsproducten. Wij hebben geen verstand van ICT” vervolgd Brigitte haar betoog.

 “Ook willen we graag in zee met een betrouwbare ICT partner die ons niet alleen een oplossing kan bieden maar ons  nu en in de toekomst juist kan adviseren hoe ICT een toegevoegde waarde kan zijn voor mijn bedrijf. De migratie van onze conventionele oplossing naar de Cloud is soepel en professioneel verlopen. Onze medewerkers hebben hun E-mail geen minuut hoeven missen.Bovendien hadden we maar één aanspreekpunt want de mensen van i-Solve installeerden ook de Exact software.

 “De gekozen oplossing is toegankelijk vanaf elke locatie waar een internetverbinding voorhanden is. De toegang kan via een pc of laptop maar ook via een Ipad. E-mail, contactpersonen en agenda zijn bovendien toegankelijk via smartphones en iPhone’s.

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...