i-Solve Nieuws

Mens de Bilt veilig in de cloud
22 02 2013

Op 7 maart 2013 is in De Bilt de Stichting MENS (www.mensdebilt.nl) van start gegaan. De Stichting is ontstaan door een fusie van een aantal welzijnsorganisaties. De Stichting MENS biedt de inwoners van De Bilt begeleiding en advies op de terreinen welzijn, zorg en wonen aan. Dat doet zij door samen te werken met zorginstellingen en andere relevante partners. Welzijn Nieuwe Stijl en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning zijn voor de stichting leidraad. De vele vrijwilligers zijn onmisbaar voor de organisatie.

Deze vrijwilligers gaan nu samenwerken in één organisatie. De informatie uit de verschillende deelnemende organisaties is bijeengebracht in de cloud oplossing van i-Solve. Daardoor kunnen de medewerkers op elke locatie waar een internet verbinding aanwezig is, hun informatie delen en bewerken.


Een belangrijke toevoeging in dit project is de toegangsbeveiliging. Hiervoor wordt SMS passcode ingezet. SMS passcode voegt een extra laag toe aan de toegangsbeveiliging op basis van het principe iets hebben (mobiele telefoon) en iets weten (aanlogcode en wachtwoord).


Een van de overwegingen voor de cloud oplossing van i-Solve is ook dat alle data gegarandeerd wordt gehost in Nederland en daardoor onder Nederlands recht valt. i-Solve levert conform de voorwaarden van ICT-Office.

 

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...