i-Solve Nieuws

Microsoft Office 365 voor de zakelijke markt
01 05 2013

Microsoft heeft haar cloud oplossing Office 365 voor de zakelijke markt vernieuwd.
De software is nu volledig gebaseerd op Office 2013 en is verkrijgbaar in drie edities.Office 365 Small Business Premium

Deze versie is bedoeld voor bedrijven tot tien werknemers. Het pakket bestaat uit de Office 2013-applicaties Access, Excel, InfoPath, Lync, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, SkyDrive Pro en Word. 

Office 365 Midsize Business voor middelgrote bedrijven

Voor bedrijven tot 250 werknemers is Microsoft het Office 365 Midsize Business geschikt. Naast dezelfde applicaties als de Small Business Premium-versie biedt deze abonnementsvorm toegang tot de online-versies van Exchange, Lync en SharePoint.
Ook is er betere integratie met Active Directory en enkele extra beheertools.

Office 365 ProPlus voor de grootzakelijke markt

Bedrijven met meer dan 250 werknemers kunnen het Office 365 ProPlus-pakket afnemen. 


Doordat Microsoft de diensten op grote schaal aanbiedt is het niet mogelijk van de standaarden af te wijken. De technische inrichting maar ook het Service Level Agreement zijn conform de Microsoft voorwaarden.

Organisaties die toch specifieke wensen hebben, kunnen overstappen op de maatwerk online diensten van i-Solve of kiezen voor een hybride implementatie van i-Solve producten gecombineerd met Office 365.

De Office 365-versies zijn cloud gebaseerd en worden aangeboden onder Amerikaanse wetgeving. Organisaties die hun gegevens onder het Nederlands wet en recht willen borgen, kunnen overstappen op de maatwerk online diensten van i-Solve, waarbij alle data gehost wordt in Nederland.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.  

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...