i-Solve Nieuws

Peters & van Bree kiest voor de cloud.
19 09 2013

Peters & van Bree ontslagbegeleiding, verzuimbegeleiding, re-integratie en outplacement kiest voor de cloud oplossing van i-Solve.
 
Veilig, betrouwbaar, hoge  beschikbaarheid en adequate service waren de randvoorwaarden voor Peters & van Bree om te migreren naar de cloud.
Binnen het team van Peters en van Bree is de toegang tot en het delen van informatie nu geregeld met een cloud oplossing van i-Solve.
Alle gegevens staan veilig in Nederlandse datacenters. De toegang is geregeld met behulp van  SMS passcode. Deze oplossing zorgt zowel voor  authenticatie als voor versleutelde  data overdracht.

Data, mail en agenda's zijn beschikbaar op PC, laptop, tablet en smartphone.
 
Peters & van Bree biedt u als werknemer en werkgever professionele ondersteuning bij vraagstukken over:
 
·         Ontslagbegeleiding,
·         Begeleiding ziekteverzuim,
·         Begeleiden bij re-integratie,
·         Outplacement:
 
Voor meer informatie bezoekt u hun website:  http://www.petersenvanbree.nl
 
De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...