i-Solve Nieuws

Seinpost werkt landelijk via de i-Solve cloud
21 09 2012


Seinpost adviesbureau uit Waalwijk is gespecialiseerd in de expertise en uitvoering van projecten op het gebied van economie en ruimte, jeugd en veiligheid en leefbaarheid. De specialisten van Seinpost werken hiervoor veelal op locatie bij hun opdrachtgevers.

i-Solve maakt het via de Cloud mogelijk dat de specialisten van Seinpost op elke locatie met een internet verbinding kunnen werken op een centrale omgeving. Iedereen heeft dus altijd de beschikking over de meest recente en actuele informatie. Ook e-mail, contactpersonen en agenda’s zijn altijd up to date en op basis van gedefinieerde rechten voor meerdere personen inzichtelijk.

Bij de gekozen oplossing is uiteraard veel aandacht besteed aan beveiliging. Alle gegevens worden versleuteld verstuurd Bovendien zijn zender en ontvanger gegarandeerd diegenen die zij beweren te zijn.

Met deze oplossing is Seinpost  klaar voor de toekomst waarbij zij snel en efficiënt kunnen werken. Hun dienstverlening voldoet daarmee aan alle eisen die opdrachtgevers en aan hun stellen.


Voor meer informatie Seinpost bezoekt u hun site: www.seinpost.com

De Vierdaagse wint De Nationale... Nieuwe wetgeving over datalekken Windows 10 verschijnt op 29... Microsoft stopt met Windows... Donatie Ronald Mcdonald Schippers optiek in een nieuw jasje Vierdaagse 2014 Het alternatief voor Microsoft... iSolve op de Betuwe Onderneemt... iSolve steunt Ronald McDonald iSolve wederom Microsoft Compliant iSolve op de BKD 2014 Ondersteuning op XP stopt Dé volledig Nederlandse... Peters & van Bree kiest voor... BCTN breidt uit In de cloud of niet, wij regelen... De Beijer groep aangesloten op... Microsoft Office 365 voor de... Hosted Telefonie Campagne Omroep Gelderland Alternapak in de cloud inclusief... Color Business Centers breidt uit! Mens de Bilt veilig in de cloud Seinpost werkt landelijk via de... KPN slaat de plank mis Eenzet Automotive stapt over... Rabobank Thema Update ICT Innocare kiest voor Cloud... Thuis werken moet een recht worden Het nieuwe werken kan miljarden...