Vaste prijs, vaste service

iSolve gaat verder, waar anderen u beperken. Maatwerkoplossingen vragen om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. iSolve denkt met u mee, zodat u alleen afneemt wat u nodig heeft. U haalt met iSolve dus meer uit Cloud Computing voor minder.

iSolve biedt de volgende high level oplossingen. Deze snijden we toe op uw persoonlijke wensen.

Hosted Exchange - Overal uw e-mailberichten, uw agenda, uw contactpersonen en uw persoonlijke instellingen kunnen inzien.
Hosted Office Essentials - Veilig aan alle actuele versies van uw documenten werken, ook samen met anderen.
Hosted Office Enterprise - Fors besparen op uw kosten per werkplek? Bekijk onze slimme full service online oplossing.
Hosted telefonie - Uw telefooncentrale in de cloud, bespaar slim op uw gesprekskosten.
Hosted Dynamics CRM - zeer krachtig CRM-pakket om uw klantrelaties te managen
Online back-up - Met iSolve Online back-up bent u er zeker van dat uw essentiële data nooit verloren gaat.
Barracuda Spam & Virus Firewall  - Spam en virussen blijven een van de grootste ergernissen van gebruikers en bedrijven.
Private Virtual Server  - Uw eigen server in de cloud van iSolve.  
Microsoft Office 365 - Microsoft Online Services geven uw bedrijf de krachtige productiviteitsvoordelen.

iSolve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Lees meer over De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
Nieuwe wetgeving over datalekken
30 12 2015

 

 

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens geldt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn.
In principe krijgt ieder bedrijf en organisatie te maken met deze nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten of cliënten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgeslagen -  zijn persoonsgegevens.

 

De wet spreekt van een datalek wanneer persoonsgegevens verloren raken of onrechtmatige verwerking redelijkerwijs niet kan worden uitgesloten. Onder onrechtmatige verwerking valt onder andere het aanpassen en/of veranderen van persoonsgegevens en onbevoegde toegang tot, of afgifte daarvan. Kortom: een vrij brede definitie. Er is dus niet alleen sprake van een datalek als een hacker toegang tot persoonsgegevens krijgt. Ook het verlies van een USB-stick in de trein, of het sturen van een mailing met adressen in het CC-veld (in plaats van het BCC-veld) telt als datalek. Dit betekent dat bedrijven en organisaties preventief de juiste beveiligingsmaatregelen moeten nemen om datalekken te voorkomen.

 

Tevens ligt er een uitspraak van het Europees Hof van Justitie waaruit blijkt dat u ervoor dient te zorgen dat uw data binnen de EU wordt opgeslagen. Veel leveranciers zeggen wel dat data in de EU wordt opgeslagen, echter is dit wel zo en wordt er niet "vergeten" te melden dat er back-ups in de VS worden bewaard?

 

Al onze cloud en online diensten als ook de opslag van (back-up) data wordt gehost en afgehandeld in Nederlandse datacenters die vallen onder Nederlands wet en recht. Daarnaast is de beveiliging zoals firewalls, spam en virus protectie en multi factor authenticatie standaard onderdeel in onze dienstverlening.

 

Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer over Nieuwe wetgeving over datalekken