Hosted Telefonie

Net als uw IT kunt ook uw telefonie onderbrengen in de cloud. Met Hosted Telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrale maar neemt u een dienst af per gebruiker per maand. U hebt nooit onder- of overcapaciteit en beschikt altijd over de nieuwste mogelijkheden. Behoud van uw huidige telefoonnummers is mogelijk evenals flinke besparingen op de gesprekskosten. Bellen met uw andere vestigingen is gratis. Met de Remote app voor iPhone en Android neemt u uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Op die manier zijn flexibele- of thuiswerkplekken eenvoudig te realiseren. U kunt voicemail berichten ontvangen in uw e-mail box en ook bellen vanuit CRM applicaties of vanuit bijvoorbeeld Outlook is mogelijk.


iSolve maakt gebruik van het OneXS cloud platform. Als service partner hebben wij ons technische team en onze servicedesk opgeleid voor installatie, inrichting en beheer van uw Hosted Telefonie omgeving. Met de oplossing Compleet bieden wij het MKB  in de basis een uitgebreide telefooncentrale in de cloud, met een mogelijke aanvulling van mobiele telefonie en internet.


Compleet is de zakelijke oplossing voor het MKB en een professioneel alternatief voor KPN ÉÉN. Compleet is geen traditionele telefoniedienst en heeft dan ook geen traditioneel kostenplaatje. Bij Compleet betaalt u alleen voor de licenties die u gebruikt daarnaast heeft u met de Compleet Onbeperkt abonnementen (voor een vast bedrag bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland) geen omkijken meer naar uw belkosten.


Direct aan de slag? Vraag dan nu een offerte aan.

Bekijk het filmpje

iSolve Nieuws