Hosted Telefonie

Net als uw IT kunt ook uw telefonie onderbrengen in de cloud. Met Hosted Telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrale maar neemt u een dienst af per gebruiker per maand. U hebt nooit onder- of overcapaciteit en beschikt altijd over de nieuwste mogelijkheden. Behoud van uw huidige telefoonnummers is mogelijk evenals flinke besparingen op de gesprekskosten. Bellen met uw andere vestigingen is gratis. Met de Remote app voor iPhone en Android neemt u uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Op die manier zijn flexibele- of thuiswerkplekken eenvoudig te realiseren. U kunt voicemail berichten ontvangen in uw e-mail box en ook bellen vanuit CRM applicaties of vanuit bijvoorbeeld Outlook is mogelijk.


iSolve maakt gebruik van het OneXS cloud platform. Als service partner hebben wij ons technische team en onze servicedesk opgeleid voor installatie, inrichting en beheer van uw Hosted Telefonie omgeving. Met de oplossing Compleet bieden wij het MKB  in de basis een uitgebreide telefooncentrale in de cloud, met een mogelijke aanvulling van mobiele telefonie en internet.


Compleet is de zakelijke oplossing voor het MKB en een professioneel alternatief voor KPN ÉÉN. Compleet is geen traditionele telefoniedienst en heeft dan ook geen traditioneel kostenplaatje. Bij Compleet betaalt u alleen voor de licenties die u gebruikt daarnaast heeft u met de Compleet Onbeperkt abonnementen (voor een vast bedrag bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland) geen omkijken meer naar uw belkosten.


Direct aan de slag? Vraag dan nu een offerte aan.

Bekijk het filmpje

iSolve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Lees meer over De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
Nieuwe wetgeving over datalekken
30 12 2015

 

 

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens geldt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn.
In principe krijgt ieder bedrijf en organisatie te maken met deze nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten of cliënten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgeslagen -  zijn persoonsgegevens.

 

De wet spreekt van een datalek wanneer persoonsgegevens verloren raken of onrechtmatige verwerking redelijkerwijs niet kan worden uitgesloten. Onder onrechtmatige verwerking valt onder andere het aanpassen en/of veranderen van persoonsgegevens en onbevoegde toegang tot, of afgifte daarvan. Kortom: een vrij brede definitie. Er is dus niet alleen sprake van een datalek als een hacker toegang tot persoonsgegevens krijgt. Ook het verlies van een USB-stick in de trein, of het sturen van een mailing met adressen in het CC-veld (in plaats van het BCC-veld) telt als datalek. Dit betekent dat bedrijven en organisaties preventief de juiste beveiligingsmaatregelen moeten nemen om datalekken te voorkomen.

 

Tevens ligt er een uitspraak van het Europees Hof van Justitie waaruit blijkt dat u ervoor dient te zorgen dat uw data binnen de EU wordt opgeslagen. Veel leveranciers zeggen wel dat data in de EU wordt opgeslagen, echter is dit wel zo en wordt er niet "vergeten" te melden dat er back-ups in de VS worden bewaard?

 

Al onze cloud en online diensten als ook de opslag van (back-up) data wordt gehost en afgehandeld in Nederlandse datacenters die vallen onder Nederlands wet en recht. Daarnaast is de beveiliging zoals firewalls, spam en virus protectie en multi factor authenticatie standaard onderdeel in onze dienstverlening.

 

Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer over Nieuwe wetgeving over datalekken