: Get Adobe Flash player :

Worldwide secured professional e-mail

Met Hosted Exchange helpt iSolve u professioneel om te gaan met uw mail. Wereldwijd beschikt u wanneer u maar wilt over oude en nieuwe e-mailberichten, uw agenda, uw contactpersonen en uw persoonlijke instellingen. U hoeft niet langer te investeren in een server, systeembeheer, onderhoud en beveiligingsprogramma’s. Alle e-mailverkeer wordt volgens State of the art technologie gecontroleerd op malafide software. Zo bent u continu en overal beschermd tegen phishing, virussen, malware, spyware en spam.

Integrated integrity

iSolve draagt er zorg voor dat Hosted Exchange volledig geïntegreerd is in uw bestaande systeem. We regelen alles zo voor de hele organisatie in dat iedereen zorgeloos gebruik kan maken van e-mail. Van desktop tot internetcafé, van Apple iPhone en iPad tot smartphone en laptop.
En nog in uw eigen huisstijl ook, want iSolve onderscheidt zich door aandacht voor de details.

Met Hosted Exchange heeft u:
  • Beveiligde e-mailserver voor al uw domeinen
  • Permanente toegang tot uw contactpersonen
  • Flexibele inzet bij verzending grote bestanden
  • E-mails in eigen huisstijl, inclusief handtekening
  • Een agenda die u kunt delen met collega’s en secretariaat
  • Toegang tot oude mailberichten waar u ook bent
  • De vertrouwde indeling van Outlook, inclusief alle mappen
  • Synchronisatie met laptop, i-phone, smartphone, i-pad etc.
  • Optioneel back-up van alle mailboxen
  • Gegarandeerd lagere kosten

iSolve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Lees meer over De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
Nieuwe wetgeving over datalekken
30 12 2015

 

 

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens geldt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn.
In principe krijgt ieder bedrijf en organisatie te maken met deze nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten of cliënten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgeslagen -  zijn persoonsgegevens.

 

De wet spreekt van een datalek wanneer persoonsgegevens verloren raken of onrechtmatige verwerking redelijkerwijs niet kan worden uitgesloten. Onder onrechtmatige verwerking valt onder andere het aanpassen en/of veranderen van persoonsgegevens en onbevoegde toegang tot, of afgifte daarvan. Kortom: een vrij brede definitie. Er is dus niet alleen sprake van een datalek als een hacker toegang tot persoonsgegevens krijgt. Ook het verlies van een USB-stick in de trein, of het sturen van een mailing met adressen in het CC-veld (in plaats van het BCC-veld) telt als datalek. Dit betekent dat bedrijven en organisaties preventief de juiste beveiligingsmaatregelen moeten nemen om datalekken te voorkomen.

 

Tevens ligt er een uitspraak van het Europees Hof van Justitie waaruit blijkt dat u ervoor dient te zorgen dat uw data binnen de EU wordt opgeslagen. Veel leveranciers zeggen wel dat data in de EU wordt opgeslagen, echter is dit wel zo en wordt er niet "vergeten" te melden dat er back-ups in de VS worden bewaard?

 

Al onze cloud en online diensten als ook de opslag van (back-up) data wordt gehost en afgehandeld in Nederlandse datacenters die vallen onder Nederlands wet en recht. Daarnaast is de beveiliging zoals firewalls, spam en virus protectie en multi factor authenticatie standaard onderdeel in onze dienstverlening.

 

Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer over Nieuwe wetgeving over datalekken
: