Get Adobe Flash player

Hosted Office Enterprise - Uw automatisering in vertrouwde handen

Met Hosted Office Enterprise draagt iSolve volledig zorg voor uw kantoorautomatisering. Deze slimme full service online oplossing van iSolve, biedt u de kans om fors te besparen op uw kosten per werkplek. U betaalt geen dure licenties meer voor software die lang niet altijd door iedereen wordt gebruikt. U rekent alleen per maand af, wat er daadwerkelijk aan software, dataopslag en dataverkeer wordt gebruikt. Wel zo slim, wel zo economisch.

Flexibility to the max

iSolve biedt u de ruimte waar anderen u beperken. Heeft u tijdelijk extra arbeidskrachten in huis in verband met een evenement, een campagne of een verandertraject, dan is Hosted Office Enterprise schaalbaar naar behoefte. Is de piekbelasting geweest, dan kunt u snel weer terug naar uw oude serviceniveau.

Met Hosted Office Enterprise geniet u van:
 • E-mails in eigen huisstijl, inclusief handtekening
 • Toegang tot alle mailberichten waar u ook bent
 • Een agenda die u kunt delen met collega’s en secretariaat
 • De vertrouwde indeling van Outlook, inclusief alle mappen
 • Toegang tot uw zakelijke documenten en mappen
 • Online gebruik van Microsoft Office Suite en Visio
 • Optioneel gebruik van Microsoft Dynamics, Sharepoint, SQL server, en Lync Server
 • Optioneel PDF printen in eigen huisstijl
 • Synchronisatie met laptop, Apple iPhone, iPad, smartphone, etc.
 • Inclusief online back-up van al uw data en e-mail
 • Optioneel gebruik va uw eigen financiële, CRM of ERP applicaties
 • Optioneel online gebruik van specifiek voor uw organisatie ontwikkelde software
 • Inclusief gegarandeerde uptime van het platform via een SLA
 • Gegarandeerd lagere kosten

Lees meer over Hosted Office Enterprise

iSolve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Lees meer over De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
Nieuwe wetgeving over datalekken
30 12 2015

 

 

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens geldt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn.
In principe krijgt ieder bedrijf en organisatie te maken met deze nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten of cliënten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgeslagen -  zijn persoonsgegevens.

 

De wet spreekt van een datalek wanneer persoonsgegevens verloren raken of onrechtmatige verwerking redelijkerwijs niet kan worden uitgesloten. Onder onrechtmatige verwerking valt onder andere het aanpassen en/of veranderen van persoonsgegevens en onbevoegde toegang tot, of afgifte daarvan. Kortom: een vrij brede definitie. Er is dus niet alleen sprake van een datalek als een hacker toegang tot persoonsgegevens krijgt. Ook het verlies van een USB-stick in de trein, of het sturen van een mailing met adressen in het CC-veld (in plaats van het BCC-veld) telt als datalek. Dit betekent dat bedrijven en organisaties preventief de juiste beveiligingsmaatregelen moeten nemen om datalekken te voorkomen.

 

Tevens ligt er een uitspraak van het Europees Hof van Justitie waaruit blijkt dat u ervoor dient te zorgen dat uw data binnen de EU wordt opgeslagen. Veel leveranciers zeggen wel dat data in de EU wordt opgeslagen, echter is dit wel zo en wordt er niet "vergeten" te melden dat er back-ups in de VS worden bewaard?

 

Al onze cloud en online diensten als ook de opslag van (back-up) data wordt gehost en afgehandeld in Nederlandse datacenters die vallen onder Nederlands wet en recht. Daarnaast is de beveiliging zoals firewalls, spam en virus protectie en multi factor authenticatie standaard onderdeel in onze dienstverlening.

 

Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer over Nieuwe wetgeving over datalekken