Internet Access

Uw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. iSolve biedt een compleet portfolio van betrouwbare data- en telefonieverbindingen, waarmee u uw organisatie aansluit op de buitenwereld of meerdere locaties met elkaar kunt verbinden. Verbindingen van verschillende soorten en met verschillende snelheden kunnen worden gecombineerd in één netwerk voor data en telefonie. Een deel van de verbinding kunnen wij reserveren voor telefoongesprekken terwijl de overige capaciteit beschikbaar is voor het uitwisselen van bestanden, e-mailen en internetten. Hierdoor profiteert u van vaste lage kosten zonder hoge investeringen.

Onafhankelijk

iSolve is onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij verbindingen van verschillende leveranciers en op basis van verschillende technologieën combineren tot één Virtual Private Network (VPN). Wij kiezen voor elke locatie van uw onderneming de optimale combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Wanneer uw organisatie zeer hoge eisen stelt aan uptime kan er voorbeeld op één locatie twee verbindingen leveren van twee verschillende leveranciers. Indien er zich bij één leverancier een calamiteit voordoet, blijft uw organisatie online op de andere verbinding.

Fiber

Fiber is gebaseerd op glasvezel. Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen over grote afstanden kan transporteren. Daardoor kunnen met glasvezel zeer hoge snelheden tot 1.000Mbps (1Gbps) gerealiseerd worden, zowel up- als downstream. Fiber is daarom bij uitstek geschikt om meerdere verkeersstromen tegelijk te transporteren: telefoon-, data- en internet- en videoverkeer.

iSolve Nieuws