Internet Access

Uw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. iSolve biedt een compleet portfolio van betrouwbare data- en telefonieverbindingen, waarmee u uw organisatie aansluit op de buitenwereld of meerdere locaties met elkaar kunt verbinden. Verbindingen van verschillende soorten en met verschillende snelheden kunnen worden gecombineerd in één netwerk voor data en telefonie. Een deel van de verbinding kunnen wij reserveren voor telefoongesprekken terwijl de overige capaciteit beschikbaar is voor het uitwisselen van bestanden, e-mailen en internetten. Hierdoor profiteert u van vaste lage kosten zonder hoge investeringen.

Onafhankelijk

iSolve is onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij verbindingen van verschillende leveranciers en op basis van verschillende technologieën combineren tot één Virtual Private Network (VPN). Wij kiezen voor elke locatie van uw onderneming de optimale combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Wanneer uw organisatie zeer hoge eisen stelt aan uptime kan er voorbeeld op één locatie twee verbindingen leveren van twee verschillende leveranciers. Indien er zich bij één leverancier een calamiteit voordoet, blijft uw organisatie online op de andere verbinding.

Fiber

Fiber is gebaseerd op glasvezel. Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen over grote afstanden kan transporteren. Daardoor kunnen met glasvezel zeer hoge snelheden tot 1.000Mbps (1Gbps) gerealiseerd worden, zowel up- als downstream. Fiber is daarom bij uitstek geschikt om meerdere verkeersstromen tegelijk te transporteren: telefoon-, data- en internet- en videoverkeer.

iSolve Nieuws

De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
18 04 2018
Nationale Evenementen Prijzen 2018Lees meer over De Vierdaagse wint De Nationale Evenementen Prijs 2018
Nieuwe wetgeving over datalekken
30 12 2015

 

 

Vanaf 1 januari 2016 wordt het wettelijk verplicht om datalekken te melden. Zowel grootschalige inbraak als iedere vorm van kwijtraken, diefstal of onbevoegd gebruik van persoonsgegevens geldt als een datalek. De sancties hierop kunnen streng zijn.
In principe krijgt ieder bedrijf en organisatie te maken met deze nieuwe wetgeving, want ook de meest simpele contactgegevens van klanten of cliënten - die altijd wel ergens in een administratie zijn opgeslagen -  zijn persoonsgegevens.

 

De wet spreekt van een datalek wanneer persoonsgegevens verloren raken of onrechtmatige verwerking redelijkerwijs niet kan worden uitgesloten. Onder onrechtmatige verwerking valt onder andere het aanpassen en/of veranderen van persoonsgegevens en onbevoegde toegang tot, of afgifte daarvan. Kortom: een vrij brede definitie. Er is dus niet alleen sprake van een datalek als een hacker toegang tot persoonsgegevens krijgt. Ook het verlies van een USB-stick in de trein, of het sturen van een mailing met adressen in het CC-veld (in plaats van het BCC-veld) telt als datalek. Dit betekent dat bedrijven en organisaties preventief de juiste beveiligingsmaatregelen moeten nemen om datalekken te voorkomen.

 

Tevens ligt er een uitspraak van het Europees Hof van Justitie waaruit blijkt dat u ervoor dient te zorgen dat uw data binnen de EU wordt opgeslagen. Veel leveranciers zeggen wel dat data in de EU wordt opgeslagen, echter is dit wel zo en wordt er niet "vergeten" te melden dat er back-ups in de VS worden bewaard?

 

Al onze cloud en online diensten als ook de opslag van (back-up) data wordt gehost en afgehandeld in Nederlandse datacenters die vallen onder Nederlands wet en recht. Daarnaast is de beveiliging zoals firewalls, spam en virus protectie en multi factor authenticatie standaard onderdeel in onze dienstverlening.

 

Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer over Nieuwe wetgeving over datalekken